Loading...

2018 is begonnen en we staan in de startblokken.

Dat wil zeggen eerst nog even bijkomen van de heftige party’s hier en daar, om vervolgens de kater nog even de deur te wijzen.¬†Verschillende tracks zijn in de maak om binnenkort naar buiten te brengen, dus blijf ons in de gaten houden.

We gaan zien wat 2018 ons brengt, mijn doelen liggen nu voor mijn neus op tafel, omdat ik altijd heel erg fanatiek ben met lijstjes maken enzo, dit moet ik doen, dit wil ik doen, dit willen andere mensen dat ik doe. Grootste voornemen voor 2018 is om vooral vast te houden aan wat ik zelf graag wil, uiteraard staat City of Life op 1.  Verder klinkt het een beetje gek, maar ben ik de boel weer een beetje naar huis aan het halen. Door verhuizingen heb ik een tijdje op allerlei plekken gewerkt en overal stonden wat spullen, nu ben ik thuis weer wat aan het inrichten. Kleine studio set-up, alle gitaren gepoetst aan de wand, platen collectie van mijn ouders geannexeerd en draait er elk moment dat ik thuis ben de platenspeler, en door allerlei giften van lieve mensen groeit er een klein verzamelingetje  whiskey.

Kortom alle ingredienten om er een top muziekjaar van te maken en mijn huis muziek te laten ademen.

Stay tuned.

M