Loading...

Ready for more!

Eindelijk is het zover, de eerste single is een feit!

Samen met  producer Freek van de Heide hebben we gekozen om een stevige eerste plaat neer te zetten. 9 december hebben we onze eerste single uitgebracht in Nachtcafe Warhol. 

De zoektocht naar het geluid  begon eind 2014, toen  Michel en Jeroen besloten om hun muzikale ideeën om te zetten naar een bandformatie, samen met Frank en Indy is dit het City of Life van 2016, onderweg naar 2017.
Als voorbode van wat gaat komen speelden we al verscheidene shows in 2015 en 2016, op onder andere Kadepop en Eurosonic, waar reacties lovend waren. Onze shows werden energiek en meeslepend ondanks dat het aan de korte kant was.  We beloofden om terug te komen wanneer wij er volledig klaar voor waren en besloten de studio in te duiken en verder muziek te schrijven gedurende de zomer en het najaar van 2016.
Wij hebben nog heel veel muziek om de wereld in te brengen, met andere woorden: 2017 belooft een mooi jaar te worden!

Met de single “Ready for more” willen we laten zien dat we klaar zijn voor 2017, we zetten de lijn door waar we vele positieve reacties op kregen. Een groots stadiongeluid met stemgeluid van Indy en de gitaarsound van Jeroen.

Sinds 9 december is de single online verkrijgbaar.

We are ready for more,

City of Life

digital-artwork 

Comments(0)

Leave a Comment